Vërmica

Vërmica ndodhet 17 km në jugperëndim të Prizrenit, në brengun e majt të lumit Drini i Bardhë. Në kohët e vjetra në këtë territor perfshirë edhe disa fshatra përreth gjendej qyteti Trekth. Ky vendbanim u bëmtua mjaft shumë gjatë luftës së fundit, mirpo mbetet ndër vendet më të preferuara për familjarët të cilët vazhdimisht e frekuentojnë për natyrën magjepse dhe ushqimin e mirë në një restoran peshku.

Lokacioni: Vërmica Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso15 vlerësime mes 3.93

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Kah me dalë në Vërmica

 

Hotele dhe bujtina në Vërmica

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme