Zym

Zymi ndodhet në trevën e Hasit, në pjesën lindore të malit Pashtrik, 12-13 km në veriperëndim të Prizrenit. Fshatin Zym shpesh mund ta hasni edhe me emrin Gur-i. Thuhet si diku në mes të fshatit Zym dhe G

Lexo më shumë

Lokacioni: Zym Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso10 vlerësime mes 3.80

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme