Podujevë

Komuna e Podujevës shtrihet në pjesën veri-lindore të Kosovës dhe përbehet nga fushëgropa e Llapit, pjesët kodrinoro-malore të malit të Albanikut në perëndim dhe maleve lindore Kosovare në

Lexo më shumë

Lokacioni: Podujevë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso5 vlerësime mes 4.60

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Kah me dalë në Podujevë

  • Zeka (Foto nga: Labinot Gashi)ZekaRestoranti ofron shërbime nga menyja internacionale, ka një ambient të qetë dhe asht i dizajnum n'stilin modern-klasik. Gjatë stinës së... Komentet (0)
  • Mirdita (Foto nga: Labinot Gashi)MirditaMirdita është një restoran me një ambient të ngrohtë dhe familjar. Komentet (0)
  • Caffe Pranvera (Foto nga: Labinot Gashi)Caffe PranveraPranvera gjendet në pjesën qëndrore të qytetit, dallohet për dinamikën dhe energjinë e mirë të cilën e bëjnë të... Komentet (0)

 

Hotele dhe bujtina në Podujevë

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme