Baja e Malisheves

Fshati Bajë gjendet në rrugën që lidhë Malishevën me magjistralën Prishtinë-Prizren. Baja gjendet rreth 5km nga Malisheva dhe është pikë lokale që vizitohet jashtëzakonisht shumë në

Lexo më shumë

Lokacioni: Baja e Malisheves Malishevë, në regjioni: Prizren

Vlerëso20 vlerësime mes 3.70

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme