Bubli

Fshati Bubli gjendet në magjistralën e vjetër Gjakovë-Mitrovicë, rrugë kjo që në të kaluarën quajtur Rruga e Arabaxjive.Fshati shtihet në 8 km distancë nga Malisheva dhe ka sipërfaqe 3.8 km2

Lexo më shumë

Lokacioni: Bubli Malishevë, në regjioni: Prizren

Vlerëso8 vlerësime mes 2.50

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme