Ballabaja/Sallabaja

Fshati Sallabajë gjendet në magjistralen Prishtinë-Podujevë. Ky fshat ndodhet 15km në jug të Podujevës/Besianës. Të dhënat historike flasin për fshatin si vend i rëndësishëm. Ky fshat p

Lexo më shumë

Lokacioni: Ballabaja/Sallabaja Podujevë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso5 vlerësime mes 3.20

Komentet (2)

  • RAFETI(para 11 viteve)

    SALLABAJA ESHTE FSHAT SHUME PERPARIMTAR DHE I ZHVILLUAR EKONOMIKISHT.EDHE PSE GJATE LUFTES ISHTE PO THUAJ SE I SHKATERRUAR PLOTESISHT,SHUM SHPEJT U RINDERTUA DHE SOT ESHTE NJE NDER FSHATRAT ME TE ZHVILLUAR NE REJON.VLEN TE PERMENDET SE KA TRI BURIME TE UJIT SHERUES.NJE PER SMUNDJE TE REUMES DHE ESHTRAVE, TJETRA PER SEMUNDJE TE LEKURES QE ESHTE SHUM SHERUESE DHE NJE ME UJE MINERAL QE SHERBEN PER SHERIMIN E SEMUNDJES SE LUKTHIT.ESHTE KARAKTERISTIKE SE BANORET E FSHATIT TE GJITHE RRJEDHIN PREJ NJE FAMILJE.NEPER TE KALON LUMI LLAP DHE HEKURUDHA QE LIDH SERBINE ME KOSOVEN.RRUGET PO THUAJ SE TE GJITHA JAN TE ASFALTUARA DHE KANALIZIMI I RREGULLUAR.FURNIZIMI ME UJE TE PIJSHEM BAHET ME ANEN E UJESJELLESIT BATLLAVA, POR GJITHASHTU EDHE ME RAMJE TE LIRE NGA BAZENET QE JAN TE RREGULLUARA MIRE NE PJESET KODRINORE TE FSHATIT.KA EDHE BUNARE QE KAN QENE PARA SE KY SISTEN TE RREGULLOHET.KA LIDHJE TELEFONIKE FIKSE DHE RRJETE TE INTERNETIT.RRYMA ELEKTRIKE FUNKSIONON ME DY TRAFO DHE PJESERISHT E RIPARUAR.GATI CDO FAMILJE KA NJE VEPRIMTARI PUNUESE PRIVATE KU SHUMICA E BANORVE KAN TE ARDHURA NGA TO.SHTEPITE JANE TE BUKURA DHE TE RREGULLUARA MIRE.TOKA E PUNES ESHTE DY KATEGORISH.NJE PJESE BUZE LUMIT QE ESHTE SHUM PJELLORE DHE PJESA TJETER ESHTE TOKE KODRINORE.NE PERENDIM TE FSHATIT JANE MALET JO SHUM TE LARTA POR TE PASURA ME LLOJE TE NDRYSHME TE DRUNJEVE,KU NGA TO RRJEDHIN SHUM KROJE TE UJIT.SHKOLLIMI I BANORVE ESHTE I MIRE,DHE KA KUADRO TE PROFILEVE TE NDRYSHME.

    4 vlerësime mes 4.00
  • ...(para 11 viteve)

    Ssuupper Wwenndi

    3 vlerësime mes 5.00

photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme