Gjakovë

Gjakova është vend shumë i bukur në Jugperëndim të Kosovës, ka 360 metra lartësi mbidetare edhe i domosdoshëm me u vizitu tu përfshi këtu qendrën edhe fshatrat përreth. Krejt kjo komunë

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso45 vlerësime mes 4.47

Komentet (3)

 • elsa(para 9 viteve)

  gjakova eshte vend shum i bukur ,ka shume gjera te cilat ia vlen ti vizitosh

  3 vlerësime mes 4.67
 • leotrim(para 10 viteve)

  mir shum per keto informata po teqja e shejh eminin nuk i perket asaj qe ju e ceket . kjo teqe eshte e tarikatit saadi dhe sa per ritualet e tyre nuk e di se ku keni marr leje ju per ti cekur ketu dhe teqja e madhe gjethashtu i perket te njejtit tarikat si teqja e shejh eminit . e lumja gjakova e elhamdulila prej te madhit zoti qe i posedon keto teqe edhe teqet tjeraa . mirmbetshi nga gjakovaaa edhe mos jepni informata te pa autorizuara edhe te pa sakta ok

  7 vlerësime mes 3.43
 • Ardian(para 10 viteve)

  Oj Gjakov krenare ta hongsha zemren. Jemi krenar qe jemi nga Gjakova e bukur

  9 vlerësime mes 3.44

photo

 

Kah me dalë në Gjakovë

 

Hotele dhe bujtina në Gjakovë

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme