Gjilan

Gjilani ndodhet 47 km në juglindje të Prishtinës dhe ka 515 km2 sipërfaqe me 63 fshatra. Në këtë pjesë të Kosovës që njihet edhe me emrin Anamorava jetojnë 130.000 banorë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso33 vlerësime mes 3.76

Komentet (2)

 • blerta suruglica(para 7 viteve)

  gjilani eshte qyteti me i kompletuar dhe me i pasterti ne gjith rajonin. qyteti i gjilanit eshte gjithashtu edhe vendelindja ime per kete ky eshte qytet me vler per mua.

  3 vlerësime mes 4.67
 • armend(para 8 viteve)

  te uroj per kete faqe veq vazhdo qeshtu se duhet me dit bota qfar kulture kemi ne kosovaret

  2 vlerësime mes 4.5

photo

 

Kah me dalë në Gjilan

 • Vioni (Foto nga: Labinot Gashi)VioniRestorant Vioni ka nisur punën në vitin 2000 dhe për 10 vite vazhdon të ketë konsistencë në shërbim. Komentet (0)
 • Intro caffe (Foto nga: Labinot Gashi)Intro caffeIntro Caffe gjendet në qendër të qytetit dhe në një ndër lagjet më të vjetra të Gjilanit. Komentet (0)
 • Caffe-food Center (Foto nga: Labinot Gashi)Caffe Food CenterI dizajnuar në stilin modern konsiderohet si vend mjaft i frekuentuar ku gjejnë vetën gjenerata të ndryshme. Komentet (0)

 

Hotele dhe bujtina në Gjilan

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme