Gjonaj

Ky fshat ndodhet në tevën e Hasit në Pashtrik, dhe ndodhet në anën e djathtë të lumit Drini i Bardhë, 17 km në veriperëndim të Prizrenit.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjonaj Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso7 vlerësime mes 3.86

Komentet (1)

  • ceni(para 11 viteve)

    HELO====NE FSHATIN GJONAJ TE HASIT LINDOR POR ASHTU GJITH NE TER FSHATRAT HASJAN LINDOR NE KOSOV-NUK KA HULUMTIME TE MJAFTUESHME PER HISTORIN E HASIT LINDOR DHE ATI PERENDIMOR=NE HASIN LINDOR KA MOUMENTE TE LASHTA=SI PERSHEMBULL=SHTEPIA,KULLA,KISHA E GJAMIJA,VARREZA,ETJ=QYSH NE KOHEN E ILIRIS SE BASHKUAR NE KOHEN E AGRONIT E TEUTES=PREJ ASAJ KOHE E DERI ME TANI=HASJANET JAN DJEGUR ME KA KREJT=PREJ EMPARIONVE APO FUQIVE TE FORT=SI GREKET,RUSET,ROMAKET,BUGARET,,TURQET,GJERMANET,=LUFTA ROMAKE SLLAVO RUSE=LUFTA AMERIKANE JUGOSLLAVE=ETJ=NE HASIN LINDOR EGZISTOJN RRETH 44 FSHATRA ORIGJINALE ILIRE ME TEMEL EDHE NE KOHEN E SOTIT=ME SHUM E GJYSMA SOT EGZISTOJN ME BANOR DHE QE GJINDET FSHAT ME TEMEL NE KOHEN E TEUTES E AGRONIT=HASI ESHT VENDI ME I LASHT PREJ ILIREVE EDHE NE KOHEN ESOTIT=HASJANT ME SHKURT=PER HER TE PAR E KAN ARRITUR NJE JET MODERNE QYSH NE HISTORIN E TYRE KURR SE KAN PAS ME PAR PERVEQ SE NE EGZISTENCEN E KOSOVES DEMOKRATIKE.=....=.TUNG.

    1 Vlerëso mes 1.00

photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme