Kabashi

Kabashi shtrihet në grykë-luginë, rreth lumit të Korishës dhe ndodhet rreth 9 km në verilindje të qytetit të Prizrenit. Eshtë vend malor dhe momentalisht i pabanuar pasiqë banorët janë shpër

Lexo më shumë

Lokacioni: Kabashi Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso4 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme