Prizren

Qyteti i Prizrenit shtrihet në pjesën jugore të Rrafsht të Dukagjinit në një sipërfaqe 640 km2 . Ky vend në antikitet njihej me emrin Theranda emër të cilin sot e bart komuna e Suharekës. Prizreni lua

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso58 vlerësime mes 4.09

Komentet (6)

 • vjosa anto(para 9 viteve)

  prizreni asht ma i miri ne bot

  2 vlerësime mes 5.00
 • Driloni(para 9 viteve)

  O Prizren o ma i bukri vend...D

  5 vlerësime mes 4.20
 • Driloni(para 9 viteve)

  O Prizren o ma i bukri vend...D

  9 vlerësime mes 4.33
 • ndriqim hoxha(para 10 viteve)

  I like Prizren

  13 vlerësime mes 2.38
 • luljeta(para 10 viteve)

  shum shum bukur larg me duket dita e pushimit per ta vizituar prizrenin e bukur

  8 vlerësime mes 3.88
 • nita(para 10 viteve)

  qytet shume i mire

  2 vlerësime mes 3.00
 • Shiko të gjitha komentet

photo

 

Kah me dalë në Prizren

 

Hotele dhe bujtina në Prizren

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme