Hiking në Malet e Lubotenit – Udhëtim njëditor

Vendet kyqe

• Vizitė vendit prej nga mund tė shihni dy shtete: Kosovėn dhe Maqedoninė.

• Vizitė liqenit Livadica

• Dreka pranė liqenit

Itinerari (shembull)

7:00 Nisja nga Prishtina, nga Hotel Grandi

8:20 Arritja...

Lexo më shumë
Vlerëso9 vlerësime mes 4.11

Nuk ka asnjë koment


photo
mbrapa

Ngjarjet e ardhshme