Kulla shqiptare dhe ushqimi tradicional

Kulla

…vendi ku nuk u shua vatra për njëqindvjet

…vendi ku guri flet më shumë se historia

…vendi ku ulesh në Sofër, ku gjen historinë: Kanunin, Odën dhe Besën

Kulla shqiptare

Paraqet ndërtesa që datojnë nga shek 18...

Lexo më shumë
Vlerëso11 vlerësime mes 4.18

Nuk ka asnjë koment


photo
mbrapa

Ngjarjet e ardhshme