Art

Me një ambient klasik, restorant Art është një restorant i ri ku ju mund të shijoni një mengjez të qetë, drekë apo darkë me standarte evropiane.Ka një përzgjedhje të gjërë të mishrave duke përfshirë mish bibani, mish pule,mish lope, mish në qengji dhe mish dhie ,të gjitha të shërbyera direkt në tavë me perime të freskta. Në dispozicion ka edhe një pjesë ku nuk konsumohet duhani.

Specialitetet:

Shquhet për llojllojshmeri mishërash siç janë mish bibani, mish pule,mish lope,mish në qengji dhe mish dhie.

Rangu i çmimeve:

Qmimet mesatarje janë nga 2 deri në 5 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Parking të siguruar për 20 vetura.

Vendndodhja:

Magjistralja Prishtinë- Pejë-Fushë Kosovë.

Kuzhina:

Staf profesional me përvojë disa vjeçare të cilët ofrojnë mikpritje të ngrohët

Publiku:

Qytetar të shumtë dhe biznismen.

Fjalët kyçe: tradicional, mish i pjekur, qengj, tava

Lokacioni: Fushë Kosovë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme