Mifabeli

Restorant Mifabeli i vendosur në një pozitë shlodhëse veqohet për përgaditjen me përvojë 20 vjeqare të peshkut dhe vend ideal për qlodhje.Ky restorant po ashtu posedo një ambient të jashtëm me 400 vende,gjelbrim, freski, lodra për fëmijë lodra, dhe bazenin me rezerva të mëdha peshku. Ka pamje të bukur që ofronë natyra dhe mundësi kalorimi.

Lexo më shumë

Lokacioni: Vërmica Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso11 vlerësime mes 3.36

Komentet (2)

  • mimi(para 11 viteve)

    me te vertet njeri nder resatorantet me te pukura ne kosov si dhe me tradit shum vjeqare sidomos ushqimi me i miri ne bot kisha me than

    0 vlerësime mes 0.00
  • Emma(para 11 viteve)

    Nje nder restorantet me te bukura dhe me ushqim shume te shijshem. Ua rekomandoj sidomos gjate veres ngase ka nje terrase shume te bukur ;-)

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme