Liqeni

Është një ndër restorantët më të vjetra në Prizren me mbi 30 vite traditë në përgaditjen e peshkut i cili është i freskët por edhe shërbime tjera të shpejta dhe të qastit.Restoranti ka ambient modern dhe të qetë. Veqohet për terrasën e bukur në të cilen kalon lumi.Ka pamje të liqenit Drini i Bardh,bjeshkëve të sharrit e pashtrikut dhe ofronë mundësi shëtitje.

Lexo më shumë

Lokacioni: Vërmica Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso8 vlerësime mes 3.75

Komentet (1)

  • linda(para 11 viteve)

    shum resorant i bukur , kam qen ketu po kisha harru heheh klm nga linda,qao afrim, dit te mbar she mos lodhje klm

    1 Vlerëso mes 5.00

photo

Ngjarjet e ardhshme