Jeta

Restorant Jeta ka një ambient modern me një terras në katin më të larë nga e cila shihet liqeni Drini i Bardhë, Bjeshket e bukura të Sahrri e Pashtrikut.Po ashtu posedo edhe një terras tjerët e cila është e vendosur afër liqenit.

Specialitetet:

Veqohet për përgaditjen e peshkut dhe specialitetin e shtëpisë,ku setcila nga këto mund të merret për 4 ose 5 euro.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e qmimeve të ushqimit është nga 2 deri në 5 euro

Pajisjet përcjellëse:

Restoranti përveq terrasave të bukura posedo edhe parking të siguruar nga stafi për 30 vetura dhe bazen për peshqi.

Vendndodhja:

Magjistralja Prizren -Kuks

Kuzhina:

Kuzhinieri ka përvojë 15 vjeqare në Prizren i cili ofronë meny internacionale dhe pjesërisht tradicionale.

Publiku:

Familjar dhe qytetar të moshave të ndryshme.

Lokacioni: Vërmica Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso1 Vlerëso mes 3.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme