Euro Park

Një restorant emër i njohur në këtë rrethinë për shërbime të shpejta dhe pishinë me plan Zvicrran e standarte evropiane.Restauranti është i ndërtuar në stilin modern dhe në ëoborin e gjërë me gjelbrim e rërë posedo 4 pishina olimpike , kercimorja jo notuse,pishinë me topagan ku në të gjitha bëhet filtrimi modern.Po ashtu, gjatë stinës së verës organizojnë mbremje muzikore.Pishinat hapen nga 1 qershori deri më 1 ose 15 shtator .

Specialitetet:

Biftek, ramstek , pulë.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e qmimeve të ushqimit është nga 3-6.50 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Restoranti përveq pishinave të bukura posedon edhe terras dhe një hapsirë të madhe gjelbëruese ku vendosen qadrat kundër djellit,dhe shërbehet në 3 shanka te jashtem.Përveq këtyre posedo edhe fushë basketbolli,futbolli dhe volejbolli,kurse parkingu është i siguruar për 400 vetura.

Vendndodhja:

Klinë-Istog

Kuzhina:

Kuzhinieret kanë përvojë pune 10 vjeqare dhe ofrojnë meny të pasur internacionale.

Publiku:

Familjar dhe qytetar të shumtë.

Lokacioni: Klinë, në regjioni: Pejë

Vlerëso20 vlerësime mes 4.20

Komentet (1)

  • rina(para 9 viteve)

    shum e bukur ja vlen ta vizitoni )

    1 Vlerëso mes 5.00

photo

Ngjarjet e ardhshme