Restaurant – Motel Piknik

Piknai është një restorant me një terras të bukur dhe shërbime cilësore.Brenda tij shihet një ambient i qetë i ndërtuar në stilin modern.Përveq sallës së ushqimit dhe terrasës posdo edhe 7 dhoma të cilat janë të paisura me nxemje qendrore , tv , banjot me tushkabin, Po astu,ofronë edhe zbritje për mysafirët grupor,për shembull qdo i dhjeti gratis.Qmimet për dy përsona për një natë janë 35 euro, pushimi 15 euro , Në kuadër të këtij restoranti është edhe një sallë për ahengje të ndryshme me kapacitet prej 500 ulsesh .

Specialitetet:

Specialitet piknik.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e qmimeve të ushqimit është nga 1.50-6 euro

Pajisjet përcjellëse:

Terras verore është me 100 ulse , këndinë me lodra në një pjesë me gjelbrim, parking për 300 vetura.

Vendndodhja:

Prizren-Prishtinë në kilometrin e 7-të

Kuzhina:

Kuzhinieret kanë përvojë pune 30 vjeqare dhe është i dekoruar me medalje 4 herë për specialitete të shpejta dhe dizajne ,dominon menyja popullore, kuzhina ballkanike e italiane.

Publiku:

Familjar

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso9 vlerësime mes 4.33

Komentet (2)

  • jasmina(para 9 viteve)

    po per bes restaurant dhe motel shum i bukur me meny te pasur dhe staf te bukur dhe shum te shjellshem po ashtu pasterti ne nivel shum te lart ju pershendes jasmina.

    2 vlerësime mes 1.50
  • bledii(para 10 viteve)

    1sh fare D

    3 vlerësime mes 4.67

photo

Ngjarjet e ardhshme