Peshkopia

Restorant me një ambient modern dhe të qetë, me nje terras të bukur dhe hapësirë të gjërë të gjelbëruar,mund të konsiderohet vend takim i shumë brezave, pai që shërimet janë të shpejta fhe të freskta

Lexo më shumë

Lokacioni: Gllogovc, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso1 Vlerëso mes 3.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme