Hani i Haraçisë

Hani i Haraçisë prezenton një pjesë të kultursë dhe traditës në Gjakovë, i ndërtuar para 200 viteve, në atë kohë, i nisur në formën e xhamisë dhe kthyer në shtëpi banimi sot ende ruan pamjen dhe gjërat antike të familjës kosovare. Tash njihet si një restorant me shërbime të shpejta dhe të freskta.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: tradicional, terracë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso4 vlerësime mes 4.50

Komentet (1)

  • kujtim fejza(para 10 viteve)

    Eshte nji thesar shume i cmuar .qe argumenton kulturen dhe traditen e vjeter te qytetit Gjakoves ne shekuj.

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme