Metro bar

Metro bar ka një ambient modern dhe të ngrohët. Ngrohtësin e bënë më të madhe edhe atmosfera që bëjnë gjenerata e re e qytetit të Skenderajit të përcjellur me muzik.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e qmimeve të pijeve 1-2 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Brenda ka klimë, vintillim, tv,nxemje, jashtë parking për 6 vetura.

Lokacioni: Skenderaj, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso2 vlerësime mes 5.00

Komentet (1)

  • anonimja(para 10 viteve)

    me pelqen shum por pronari a ka mudesi me dit kush esht se me intereson shum ok flm per mirkuptim

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme