Diamant

Diamant ka një ambienti të qetë e familjarë posedon 50 ulëse është i paisur me TV,klimë,nxemje qendrore sherben me ushqim kryesisht evropian dhe vendore si dhe llojllojshmëri verërash si italiane,franqeze vendore etj.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gllogovc, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Komentet (1)

  • ARTON HAZIRAJ(para 9 viteve)

    kenaquni me shijen e restaurant diamant

    3 vlerësime mes 3.33

photo

Ngjarjet e ardhshme