BT

Në Restorantin BT do të gjeni një ambient të qetë, modern ku mund të relaksoheni dhe të ushqeheni me specialitete të shpejta e cilësore nga meny-ja internacionale dhe pjesërisht tradicionale. Gjatë stinës së verës mund të freskoheni me terracën tërheqëse të restoranit.

Lexo më shumë

Lokacioni: Vushtrri, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme