Gryka

Restornati ka një pamje të natyrës që vetëm panorama ofronë. Brenda ëshrë qetë dhe i ndërtuar në stilin modern. Restoranti posedon edhe 9 dhoma gjumi, nga to 4 janë vikendica nga druri në oborrin e gjërë me gjelbrim dhe parking përsonal.4 vikendicat janë të paisura me tushkabin,tv, ,nxemje qendrore.Një vikendic me shtrat për qiftë për një natë pa mengjes eshte 20 euro dhe me mengjes 25 euro.

Specialitetet:

Peshku trofta.

Rangu i çmimeve:

mesatareja nga 2 deri në 5 euro

Pajisjet përcjellëse:

Restoranti ka një oborrë me gjelbrim ku ka vendosur edhe një fontanë të bukur,pastaj një terrasën me disa karrige, parking për 100 vetura, dy arnjë të mdhënjë dhe bazenin me peshqi.Po ashtu, nga aty është mundësija e shetitjës nëpër pyllet e larta të Rugovës.

Vendndodhja:

Rugovë - Pejë

Kuzhina:

Kuzhinierët kanë përvojë pune 6 vjeçare dhe servojnë ushqim nga meny-a internacionale dhe tradicionale.

Lokacioni: Rugova Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme