Lyon

Kafiteria gjendet mu në qendër pranë kështjellës mesjetare të qytetit. është e ndërtuar në frymë mjaft moderne dhe nuk shërben alkool. Hapësira të cilën e posedon akomodon për organizime më të mëdha për të rinjë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Vushtrri, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso2 vlerësime mes 4.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme