California

California është një restorant i dizajnuar në linja tradicionale me pamje në pyll. Mysafirët nga aty kanë mundësi të dalin në kalërim dhe të shijojnë freskinë e gjelbrimit. Pashtu, mund të provoni ushqimet specialitete nga meny-ja europiane dhe tradicionale.

Specialitetet:

Veçohet për përgaditjen e peshkut të freskët.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e çmimeve të ushqimit nga 2-5 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Gjatë stinëve të nxehta aktivizohet kopshti i gjelbruar pranë të cilit kalon lumi i Jezercit. Gjithashtu, aty është edhe një fontanë e bukur, këndi me lodra për fëmijë dhe disa bazene peshku.Shërbehen specialitete nga kushina italiane dhe ajo tradicionale

Kuzhina:

Shërbehen specialitete nga kushina italiane dhe ajo tradicionale.

Publiku:

Vizitohet nga njerëz të profileve të ndryshme.

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso3 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme