Vala e Drinit

Restorani familjarë me një ambient të qetë është i ndërtuar në një vend malorë me pamje gjelbruse ku nga terrasa e tij shihet uji i pastërt i Drinit i bardh.Ka një hapsirë të madhe në oborrë dhe nga aty ka mundësi shëtitje.

Specialitetet:

Peshku i freskët porcioni i të cilit kushto 5 euro.

Rangu i çmimeve:

Mesatare nga 4-8 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Salla për ahengje të ndryshme për 250 vende, nxemje, bazen me peshqi,tri terrasa dhe parkingë për 100 vetura dhe siguri të lartë.Ruga e pa asfaltuar deri të restoranti është 500 m.

Vendndodhja:

Rruga Rozhaj- Pejë

Kuzhina:

Kuzhinierët kanë e përvojë pune 9 vjeçare dhe sjellin meny tadicionale dhe italiane .

Publiku:

Familjar dhe Ndërkombetar.

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso12 vlerësime mes 3.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme