Vali Ranch

Vali Ranch eshte nje sherbim i plotesuar me atrakcione per cdo turiste, i lokalizuar ne lindje te Kosoves, vetem pak km ne dalje te Gjilanit Vali Ranch ofron sherbime te shpejta, ne nje restaurant qe sherben ushqim tradicional dhe nderkombetar dhe shume specialitete tjera.

Ranch ka me shume se 35 kuaj te racave te ndryshme, ku te gjithe qendrojne ne stolet e tyre private dhe kane hapesire levizje dhe te ushqyerit e posaqem bazuar ne legjislacionet e BEse.

Llojet e kuajve perfshijne: Shire, 
Friesian, Swiss Freiberger, Swiss Warmblood, Swiss Warmblood-Freiberger crossbreed, Hungarian Warmblood, Thoroughbred, Pinto, Arabian, Percheron, Swiss Warmblood-Thoroughbred crossbreed, Swiss Freiberger-Pinto crossbreed, Shetland pony, Miniature Shetland pony, dhe Mule.

Llamat dhe Alpacas

Me origjine nga Afrika e Jugut, llamat dhe alpacas i perkasin familjes se Deves nga Afrika e Jugut. Jane total 6 llama dhe 5 alpacas qe jetojne ne Vali Ranch.

Kafshet e tjera

Ne Vali Ranch ka po ashtu qene, mace, pula, qura, dhe lepuj te ndryshem.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: vali ranch

Lokacioni: Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso4 vlerësime mes 4.75

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme