Shpella e Bobit

Shpella e Bobit veqohet për ushqime cilësore dhe të shpejta. Po ashtu ka ede një terras të bukur me fontanë dhe disa kafsh të egra të ngrira siq është ujku. Ambienti në këtë restorant është i qetë vende vende me pjesë të gjelbruar.Pronarët për mysafirët grupor ofrojnë zbritje sipas marrveshjes.

Specialitetet:

Pallaqinka ,Kaqamak ,Fli me porosi dhe mishëra të ndryshme.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e qmimeve është nga 2 deri në 7 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Sallë për ahengje të ndryshme me kapacitet prej 400 ulseshë, klimë, nxemje, ventilim, furrën druri së shpejti pritet edhe këndi i lodrave për fëmijë,parking për 20 vetura.

Vendndodhja:

Rruga për Rozhaj

Kuzhina:

Kuzhinier me përvojë pune disa vjeqare në vendet Evropiane dhe kanë përgaditur meny internacionale dhe tradicionale.

Publiku:

Familjarë dhe turistë të ndryshëm.

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso4 vlerësime mes 3.75

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme