Pizzeria Art Caffe

Art cafe është një vend i qetë i dizajnuar në stilin evropian ku mund të ushqeheni me ushqime nga menyja evropiane dhe vendore. Veçohet për pastërti,shërbime të shpejta dhe cilësore.

Specialitetet:

Veçohet për specialitetin pizza Art e cilia është e përbërë nga përshuta,mishi i peshkut,ullinjë,sos, dhe kushton 2.50 dhe 3.50 euro.Po ashtu, specialitet ka edhe sallata Art.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e çmimeve të ushqimit nga 1.50-4 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Në hapsirën e gjërë posedon klimë,nxemje,ventillim,tv,internet. Po ashtu,ka parking për 5 vetura.përpara ka edhe parking publik me pagesë.

Vendndodhja:

Qendra-Kaçanik.

Kuzhina:

Kuzhina është moderne,ndërsa kuzhinjerët kanë përvojë pune disa vjeçare.

Fjalët kyçe: pizza

Lokacioni: Kaçanik, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso3 vlerësime mes 3.67

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme