91-shi

Ndjesia e vaçantë vjen nga atmosfera që mbretëron në këtë pub. Takimet me miqtë dhe takimet e punës i japin dinamikë të vaçantë e poashtu dhe ushqimet e ndryshme që servohen në këtë vend. Interieri i dekoruar në stil klasik anglez, teranca dhe pijet freskuese i japin shumë jetë këtij pub-i.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso28 vlerësime mes 4.11

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme