Bosna

Bosna është e organizuar në standardin e vendeve që shërbejnë ushqim të shpejt. Shërbimi është i shpejtë e ekipa gjithnjë e disponuar dhe në shërbimin tuaj.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: fast food

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso6 vlerësime mes 4.83

Komentet (1)

  • arlind(para 11 viteve)

    shum mir )

    4 vlerësime mes 3.25

photo

Ngjarjet e ardhshme