Restorant Lumi

Lumi është një restorant familjar dhe mjaft i frekuentuar nga banorët e kësaj ane. Me një hapsirë të gjërë e të gjelbruar me shije ofron mini-kopshtin zologjik për vizitë dhe bazenin i peshkut për Troftë të shijshme.Të gjitha këto bëhen të përkryera kur servohet ushqimi i freskët në tavolinën tuaj!

Lexo më shumë

Lokacioni: Komaran Gllogovc, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme