I vendosun n'qendër t'Prishtinës, The Cuban asht nji bar i ri n'qytet që dallohet prej bareve tjera përshkak t'dizajnit unik që e ka.

Interieri i tij asht i krijum nga materiale dhe ngjyra bronzi, ari dhe hini që dominojnë si motive kryesore dhe lokali karakterizohet me muzike latine që gjithmonë asht në playlist.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso39 vlerësime mes 4.67

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme