Pinocchio

Restaurant Pinocchio u themelua në vitin 2000 dhe është i disajnuar me një gërshetim të antikës dhe të modernës, ambient ku mbizotëron romantika, qetësia dhe ngrohtësia.

Përpos që ofrojmë ushqim të shijshëm nga kuzhina vendore dhe ndërkombëtare ne poashtu ju ofrojmë çdo ditë peshk të freskët nga deti, levrek dhe kocë, me një shërbim profesional, cilësor dhe të shpejtë. Gjatë shijimit të ushqimit tonë kualitativ ju poashtu mund të relaksoheni me panoramën e qytetit.

Restauranti jonë posedon tri ambiente:

  • ambienti antik

  • druri dhe guri,

  • ambienti ekskluziv

  • ambienti I jashtëm me terasë dhe pamje nga qyteti

Posedojmë 5 salla në të cilat të gjithë musafirët do ta ndiejnë veten të lirë dhe të rehatshëm. Sallat janë të dedikuara për:

  • Biseda biznesore

  • Takime të veqanta të VIP-ave

  • Takime për drekë dhe darkë zyrtare deri në 40 persona

  • Organizime familjare dhe ahengje të ndryshme

Në këtë ambient të ngrohtë ju mund të shijoni mbi 100 lloje të verërave kualitative të vendeve të ndryshme të botës. Juve ju mbetet që të na vizitoni dhe të bindeni për profesionalizmin dhe ekskluzivitetin e ambientit tonë, ku do të kaloni momente të paharura të mbrëmjes.

Ju rekomandojmë që të bëni rezervimet në telefonin kontaktues. Posedojmë edhe parkingun.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso35 vlerësime mes 4.20

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme