Monaco

Restoran Monako gjendet në qendrën e vjetër tregtare, Pallati i Rinisë, mbetje arkitektonike nga të 80-tat në Prishtinë. Monako është i dizajnuar në linja të thjeshta dhe elegante. Inkurajon vizitat grupore pasiqë ofron zbritje sipas marrëveshjes. Së shpejti pritet zgjërimi i hapsirës për konferenca me kapacitet për 40 persona.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso6 vlerësime mes 3.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme