Mozaik

Mozaik është restoran me traditë 20 vjecare. Posedon një ambijent të ngrohët me pak tavolina. Kombinimet e paternave të ndryshme në dizajn të vendit dhe ndriqimi i butë mbrëmjen e bëjnë të këndshme.

Për grupe të mëdha Mozaiku ofron zbritje e cila arrihet sipas marrëveshjes.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso12 vlerësime mes 3.08

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme