Amadeus

Amadeusi është vend shumë i përshtatshëm për të drekuar me kolegë dhe familje. Përveç ushqimit të mirë që servohet ju mund të shfrytëzoni edhe oborrin tejet relaksues i cili është i mbuluar me kurorat e pishave. Gjatë dimrit brendia ju ofron ngrohtësinë e shtëpisë me oxhak.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: familje, oborr, terracë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso8 vlerësime mes 4.38

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme