Restaurant chinese

Tradita e pasur kineze me të gjitha finesat e saj duket se ka zënë vend edhe në Prishtinë. Pikturat, llampat e varura dhe motive tjera nga kultura dhe historia kineze bëjnë pjesë në dekorin e këtij restorani që në njëfarë mënyre sjellë më afër një botë shumë ekzotike të shijuarit. Nëse dëshironi të vizitoni këtë restoran me miqtë tuaj atëherë preferohet rezervimi paraprak.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso13 vlerësime mes 4.00

Komentet (1)

  • arbeni(para 11 viteve)

    po deshka me shku ne pr me honger ushqime kinez

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme