Select Bistro

Select Bistro duket se i jep prioritet cilësisë, pastertisë dhe shërbimit profesional. I dizajnuar me shije aspiron të krijojë një atmosferë shtëpije. Poashtu ka ofertë zbritje për mysafirët gruporë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso2 vlerësime mes 3.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme