Select Bistro

Select Bistro duket se i jep prioritet cilësisë, pastertisë dhe shërbimit profesional. I dizajnuar me shije aspiron të krijojë një atmosferë shtëpije. Poashtu ka ofertë zbritje për mysafirët gruporë.

Specialitetet:

Pastat dhe Pizza-t dallojnë në meny-në e Select.

Rangu i çmimeve:

Një paragjellë e pasuar nga pjata kryesore një pije dhe kafe do t’ju kushtojë rreth 7€.

Pajisjet përcjellëse:

Select pranë ka një terracë të freskët të rrethuar me gjelbrim e cila aktivizohet gjatë stinëve të nxehta. Ka parking me kapacitet për 3 vetura.

Vendndodhja:

Qendra-rruga që lidhë sheshin Nëna Terezë me OSCE-n.

Kuzhina:

Meny-ja ka dominohet nga specialitete të ndryshme europiane por ka gjithashtu specialitete tradicionale.

Publiku:

Vizitohet nga mosa meshatare.

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso2 vlerësime mes 3.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme