Symphony

Restorant Symphony-n e shquan imazhi i ngrohtësisë, detajeve dhe dizajnit tradicional. Veçanërisht futja në përdorim e drurit dhe relikteve shqiptare dallohen për mënyrën se si janë organizuar në hapsirë. Pogaqa tradicionale dhe spektri i gjërë i pijeve alkoolike e bëjnë të vecantë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso44 vlerësime mes 4.73

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme