Symphony

Restorant Symphony-n e shquan imazhi i ngrohtësisë, detajeve dhe dizajnit tradicional. Veçanërisht futja në përdorim e drurit dhe relikteve shqiptare dallohen për mënyrën se si janë organizuar në hapsirë. Pogaqa tradicionale dhe spektri i gjërë i pijeve alkoolike e bëjnë të vecantë.

Specialitetet:

Pogaqe, muskuj të viqit të zier, tava e shtëpisë dhe bifteku i cili piqet në tryezë janë specialitet të njohura të restoran Symphony. Nëse keni vendosur këtu të darkoni kërkojeni listën e verërave e cila është shumë e pasur.

Rangu i çmimeve:

Paragjella e pasuar nga pjata kryesore, deserti dhe dy pije kushton rreth 8€.

Pajisjet përcjellëse:

Posedon parking dhe terracë të gjelbruar e cila aktivizohet në stinët e nxehta.

Vendndodhja:

Pranë Fakultetit Filologjik.

Kuzhina:

Kuzina është tradicionale.

Publiku:

Vizitohet nga të gjitha moshat.

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso44 vlerësime mes 4.73

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme