Villa Germia

Villa Gërmia është një nga restoranet më të vizituara në parkun e Gërmisë. Nga të gjitha anët është i rrethuar me drunjë, dritaret e mëdha ju lejojnë që të ndjeheni gjithnjë pranë tyre. Gjatë stinëve të nxehta aktivizohen edhe terracat të cilat ofrojnë ekspozim të drejt për drejt me natyrën. Villa Gërmia ofron një ambijent të këndshëm dhe thejeshtë të dizajnuar.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: kopsht, kuzhinë ndërkombëtare

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso26 vlerësime mes 4.08

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme