Villa Liria

Villa Liria hyn në tipin e restoranteve të kërkuara në Prishtinë. Rrethuar me një peisazh të bukur natyror, mes gjelbrimit dhe ajrit të pastërt, Villa Liria ofron shërbim të mirë dhe ushqim kualitativ. Villa Liria ofron zbritje për mysafirët grupor.

Specialitetet:

Dallohen pizza-t të cilat piqen në furrën e drurit por gjithashtu vlen të shijohet specialiteti i shtëpisë i quajtur Villa Liria Mix, peshk (Orada) i pjekur në kripë.

Rangu i çmimeve:

Konsiderohet restoran relativisht i lirë; paragjella, pjata kryesore, deserti dhe dy pije do t’ju kushtojnë rreth 7€.

Pajisjet përcjellëse:

Villa Liria posedon parking të mjaftushëm nën mbikqyrje të vazhdueshme të sigurimit.

Vendndodhja:

Parku Germia

Kuzhina:

Kuzhinjerët kujdesën për musafirët e shumtë duke ofruar varitet specialitetesh tradicionale dhe ndërkombëtare.

Publiku:

Frekuentohet nga figura publike të skenës së artit dhe politikës.

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso11 vlerësime mes 4.18

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme