Villa Natyra 2

Ambient i qetë dhe familjar, ndërtuar në stil tradicional me detaje sharmante. Pranë tij gjendet terraca e aranzhuar kudesshëm me gjelbrim. Për mysafirët grupor ofron zbritje sipas marrëveshjes.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso10 vlerësime mes 3.60

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme