Villa Natyra 2

Ambient i qetë dhe familjar, ndërtuar në stil tradicional me detaje sharmante. Pranë tij gjendet terraca e aranzhuar kudesshëm me gjelbrim. Për mysafirët grupor ofron zbritje sipas marrëveshjes.

Specialitetet:

Flija & krelana.

Rangu i çmimeve:

Një sandwich, lëng portokalli dhe kafe do t’ju kushtojë rreth 3€.

Pajisjet përcjellëse:

Ka parking me kapacitet për 30 vetura, klimë, terracë, gjithashtu posedon edhe sallen për konferenca me kapacitet prej 70 vendeve.

Vendndodhja:

Dardani

Kuzhina:

Restoran Villa Natyra 2 ofron meny me specialitete tradicionale.

Publiku:

Frekuentohet nga familjet.

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso10 vlerësime mes 3.60

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme