Ex

Restorant Ex asht i dizajnum n'stilin modern të përzim me klasikën. Dallohet për pastërtinë, ofertat e ndryshme, ambientin e qetë e t'sigurtë dhe shërbimin cilësor.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso5 vlerësime mes 4.40

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme