Ex

Restorant Ex asht i dizajnum n'stilin modern të përzim me klasikën. Dallohet për pastërtinë, ofertat e ndryshme, ambientin e qetë e t'sigurtë dhe shërbimin cilësor.

Specialitetet:

Si specialitet i veçantë mund t'konsiderohet bifteku finlandez i cili n'këtë restorant mundet me u porosit me vetëm 8 euro.

Rangu i çmimeve:

Mesatare

Pajisjet përcjellëse:

Afër ka parkingun publik.

Vendndodhja:

Mbrapa selisë të Partisë Demokratike të Kosovës.

Kuzhina:

Kuzhinjerët me përvojnë në vende t'ndryshme kanë sjellin ushqim evropian, meksikan, tajlandez, italian dhe nji pjesë t'ushqimit japonez.

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso5 vlerësime mes 4.40

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme